div class="row">

Apartmani Ružica | Korčula, uvala Vrbovica | Hrvatska

Kuća za odmor: smještaj do do 8 osoba u dva odvojena apartmana

Apartmani Ružica su smješteni u mirnoj uvali Vrbovica, okruženi zelenilom i morem, udaljenoj 4 kilometra od grada Korčule. U uvali je svega nekoliko kuća smještenih terasasto uz lokalnu cestu koja vodi od grada Korčule do naselja Račišće.

Apartmani su udaljeni 30 metara od privatne šljunčane i pješčane plaže, smještene u rukavcu uvale, te na taj način u potpunosti zaštićene od jačeg vjetra i valova. Obzirom na postupnu dubinu plaža je prikladna za manju djecu. Parkiralište za tri automobila je uz kuću i nasuprot ceste. U samoj uvali vlasnik posjeduje manji most za privez čamca.

Za vas smo u apartmanu pripremili informacije o obližnjim turističkim sadržajima, restoranima, trgovinama, također o brodskim i katamaranskim linijama, autobusima, izletima, raspoloživim doktorima, pa događanjima u gradu te mogućnosti unajmljivanja mopeda, automobila, čamca, itd. Oba apartmana su opremljenja svime potrebnim za komforan boravak.

Najbliži restorani i trgovina prehrambenom robom su udaljeni oko 1.5 km. Pješčana plaža i privez za čamac su 30 metara od kuće, parkirališta odmah do kuće.

Apartments Ružica
Ružica apartemnt 1

Apartman 1 (prizemlje)

Studio apartman za 2 (+1) osobe. Prizemlje. Manja kuhinja, dnevni & trpezarija, spavaća soba, tuš/wc, Sat-TV, bežični internet, terasa, garaža.

Detaljnije »

Ružica apartemnt 2

Apartman 2 (prvi kat)

Apartman za 5 (+1) osobe. Prvi kat. Prostrani novosagrađeni i opremljeni apartman. Kuhinja, velika trpezarija i dnevni prostor, tri spavaće sobe (dvije s bračnim krevetom, jedna s krevetom za jednu osobu), tuš/wc, dodatni wc, klimatiziran, terasa, pogled more, TV, bežični internet.

Detaljnije »

Uvala Vrbovica - otok Korčula

Istraži otok i grad

Posjetitelji doživljavaju otok na različite načine, oni koji borave dulje uživaju u prirodi, moru, ribama, tradicijskoj baštini, nekolicina ih dolazi radi posla, i naravno veći dio ljeti radi odmora uz more. Svi oni su oduševljeni ljepotom podneblja, terasastim vinogradima, arhitekturom grada i okolnih naselja, tradicionalnom baštinom, mačevalačkim plesovima, vinom i hranom; posebno ribom. S druge strane otočani koji žive i rade na otoku imaju drukčije oči, drukčiji pogled na otočki način življenja, ali to je priča koju će te osjetiti kada nas posjetite.

GRAD KORČULA

Vrbovica

Korčula je srednjovjekovni gradić okružen zidinama i kulama, koje su nekad služile zaštiti stanovništva grada od neprijatelja. A bilo ih je! Zemljopisno se nalazi na: 42°57′N, 17°07′E. Jedinica loklane samouprave Grad Korčula danas broji 5,634 stanovnika u pet nasleja: Čara 616, Korčula 2856, Pupnat 391, Račišće 432, Žrnovo 1368.

UVALA VRBOVICA

Vrbovica

Dopadljiva malena uvala na sjevernoj strani otoka Korčule, zaštićena od većine vjetrova, 4 kilometra udaljena od grada Korčule. Predio je povezan loklanom cestom koja grad povezuje s Merdvinjakom, Žrnovskom Banjom, Tri Žala, Knežama i Račišćem.

LOKACIJA APARTMANA

Uvala Vrbovica, 4 km udaljeno od grada Korčule


Gosp. & Gđa. Milat, Vrbovica, Korčula - HR

Tel: +385 (0)20 71 55 03 (Engl)

Mob:+385(0) 98 913 4600

E-mail: marijanamilat@gmail.com

Kontakt obrazac